Verantwoordelijke Dagverzorgingscentrum

Ben je op zoek naar een biesonder boeiende job? Misschien is het werken voor een lokaal bestuur wel iets voor jou!

OCMW Bilzen is op zoek naar een :


Verantwoordelijke Dagverzorgingscentrum

(niveau B, basisgraad BVv – contractueel)

voltijds

 

Het Dagverzorgingscentrum De Kogge is een ondersteunend initiatief in de thuiszorg van het OCMW voor de oudere inwoners van Bilzen en de omliggende gemeenten. Iedereen die zorgbehoevend is en/of nood heeft aan opvang of sociaal contact, kan één of meerdere dagen per week terecht in dit centrum. Naast opvang biedt de Kogge ook verzorging en begeleiding in de activiteiten van het dagelijks leven aan. Alles gebeurt in een gezellige, huiselijke sfeer.

Als verantwoordelijke van het dagverzorgingscentrum ben je de spilfiguur in het garanderen van een aangenaam verblijf en een goede verzorging van de deelnemers.

Profiel:

Heb jij een duidelijke visie met een hart voor ouderen? Werk je zeer correct, zelfstandig en heb je een positieve ingesteldheid? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

 

Toelatingsvoorwaarden:

Je beschikt over een diploma van gegradueerde, bachelor, licentiaat of master in de kinesitherapie of logopedie of een diploma van gegradueerde of bachelor in de ergotherapie of een daarmee gelijkgesteld diploma.

 

Wat mag je verwachten?

Een brutojaarloon (afhankelijk van relevante ervaring en anciënniteit) tussen €29 200,83 en €48 946,95, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, vakantiegeld, eindejaarstoelage en attractiviteitspremie.

 

Interesse?

Stuur dan uiterlijk op  18 september  2017 je kandidatuur (sollicitatiebrief + cv) naar de personeelsdienst, Deken Paquayplein 1, 3740 Bilzen, of via e-mail naar vacatures@bilzen.be.

Meer info kan je vinden op onze websites www.ocmwbilzen.be en www.bilzen.be.